Energideklaration Ystad

Enara AB – energideklaration Ystad

Energiexperter med garanterad kvalitet till ett bra pris

Kvalitativa och prisvärda energi- & areatjänster

Välkommen till Enara AB, din pålitliga partner för energideklaration, areamätning och energiberäkningar i Ystad med omnejd. Med över 10 års erfarenhet inom energi och areatjänster, erbjuder vi professionella och kostnadseffektiva lösningar. Vi erbjuder en lägstaprisgaranti, därmed strävar vi alltid efter att erbjuda det lägsta priset utan att kompromissa med kvaliteten.

Behöver du hjälp med energideklarationer, areamätning eller energiberäkningar? Tveka inte att kontakta oss på Enara AB! Läs mer om oss här.

Energideklaration Ystad

VILKA vi är

Enara AB är ett energiföretag med över ett decennium av erfarenhet inom branschen. Vårt team består givetvis av certifierade energiexperter. Med vår utgångspunkt i Helsingborg är vi aktiva i hela Skåne men även i Halland.

Energideklaration Ystad

Vad vi gör

Vi erbjuder en omfattande rad av tjänster inklusive energideklarationer för bostadsrätter, villor och hyresfastigheter, areamätningar enligt gällande standarder, radonindikeringar och energiberäkningar.

Energideklaration Ystad

VÅRA TJÄNSTER

På Enara AB lägger vi stor vikt vid att erbjuda kvalitativa arbeten på ett effektivt och pålitligt sätt. Vi förstår vikten av noggrannhet och professionalism i vårt arbete och arbetar ständigt för att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar.

Priser på villa och areatjänster

Energideklaration villa
(
med platsbesök)

Energideklaration av villa/radhus. Upp till 300 m2.
Pris: 2195 kr.

Energideklaration villa
(utan platsbesök)

Energideklaration nybyggd villa eller för Grönt bolån. Byggnaden måste uppfylla gällande nybyggnadskrav (Energiklass C). Pris 1 495 kr vid 20 dagars faktura.
100 kr rabatt vid betalning med Swish =

1 395 kr.
OBS! Utförs i hela landet. Se Grönt bolån för mer info.

Areamätning villa

0-160 m2        2 395 kr
161-300 m2     3 395 kr

Areamätning lägenhet 

0-70 m2          1 795 kr
71-100 m2       1 995 kr
101-200 m2     2 595 kr

Radonindikering av villa

Snabbmätning av radonhalten i inomhusluften för en indikation. Kan göras alla årstider och när ett omedelbart besked önskas. Gäller ej som långtids radonmätning.

Pris 1 895 kr

Alla priser är inklusive moms.

Enara AB

KADETTGATAN 4 B, 254 55 Helsingborg
0793-249919